شناسایی ۳۹ نقطه حادثهخیز اولویتدار در جادههای استان یزد
به گزارش سیلاد از یزد : غلامعلی دهشیری در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان یزد با بیان این مطلب که علاوه بر خسارت معنوی و روحی، سالانه میزان قابل توجهی از بودجه سلامت کشور در جهت درمان مصدومان و مجروحان تصادفات هزینه می شود، افزود: باید برای کاهش تصادفات جاده ای و شهری با اقدامات پیشگیرانه برنامه ریزی کرد.
بر اصلاح نقاط حادثه خیز در مناطق شهری و جاده ای تأکید کرد و بیان داشت: طی یک بررسی کارشناسی، ۱۸۱ نقطه حادثه خیز شناسایی شده بود که از این تعداد ۳۹ نقطه به عنوان مناطق حادثه خیز اولویت دار تعیین گردید.
این مقام قضایی ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته در زمینه اجرایی شدن مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم تا حصول نتیجه تأکید کرد و گفت: درج مصوبات روی کاغذ نیازمند پیگیری اجرا تا حصول نتیجه است و انتظار است نهادهای متولی در این زمینه تلاش مضاعف نمایند.
رئیس کل دادگستری استان یزد، از راه، انسان، وسایل نقلیه و شرایط جوی، به عنوان چهار عامل شکل گیری سوانح و حوادث رانندگی یاد کرد و گفت: باید برای هر یک از عوامل تدابیر پیشگیرانه در نظر گرفت.
وی افزود: گاهی راه و جاده دچار نقص است، گاهی انسان صلاحیت رانندگی ندارد، در بعضی مواقع خودرو دارای نقص فنی است و در برخی از مواقع نیز تغییرات جوی شرایط را مساعد شکل گیری حوادث رانندگی می کند لذا باید علل و عوامل شکل گیری سوانح و تصادفات را ریشه یابی و برای هر موضوع راه کارهای کارشناسی شده اتخاذ کرد.
۴۸