برگزاری اولین کارگروه تخصصی تولید محتوای رسانه ای در چهارمحال و بختیاری برای پیشگیری از جرم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از چهارمحال وبختیاری، سیدمحمد موسوی با بیان اینکه این جلسه حسب تأکید رئیس کل محترم دادگستری استان مبنی بر مشارکت همه دستگاه های ذی صلاح تشکیل و هدف آن اطلاع رسانی و فرهنگسازی در زمینه مصرف صحیح آب و برق است اظهار کرد: در بحث منابع سطحی و زیرزمینی آب در استان با کمبود مواجه بوده و این کمبود احتمالاً به تنشهایی منجر خواهد شد. در این جلسه تلاش براین است با هم اندیشی و تجزیه و تحلیل، راهکارهای پیشگیری و کاهش تنشهای احتمالی را بررسی نماییم.
این مقام قضایی گفت: در مصرف صحیح آب و برق، باید فرهنگ سازی کرده و مردم را به این سمت سوق دهیم. قطعاً صرفه جویی در مصرف آب و برق بخشی از کمبود آب و برق را جبران میکند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری با بیان اینکه به عملکرد دولت نقد داریم، گرچه در این زمینه متخصص نیستیم اظهار کرد: می توان با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی صحیح از طریق ساخت کلیپ، مستند، موشن گرافی و …. و پخش آن در شبکه استانی جهانبین، فضای مجازی و …، مردم را اقناع کرده و در مدیریت مصرف آب و برق سهیم باشیم.
وی اضافه کرد: انتفاع از آب و برق حق همه افراد جامعه بوده و میتوان با همراه کردن مردم، همه شهروندان را از این دو نعمت بهرهمند کرد.
موسوی با اشاره به این موضوع که کمبود آب و برق، سالهاست گریبانگیر جامعه ماخواهد بود تصریح کرد: طبق شنیده ها، معادل چهار برابر آب شرب کشور، صرف کاشت میوه های نه چندان ضروری مانند هندوانه می شود؛ در صورتیکه در تأمین آب شرب استان با بحران مواجه هستیم.
این مقام قضایی در پایان از کلیه مدعوین خواست نسبت به تهیه محتوا و تأمین اعتبار به منظور ساخت کلیپ و موشن گرافی اقدامات شایسته صورت گیرد.
در ادامه سهراب بهرامی، قائم مقام شرکت آبفا استان ضمن تقدیر به خاطر تشکیل این جلسه، فرهنگسازی مصرف آب، تهیه الگوی مصرف آب شرب، مدیریت مصرف و تقاضا، برخورد با متخلفان و …. را پیشنهاد کرد.
وی گفت: در استان تعداد ۷۰۰ روستا و ۴۰ شهر برای تأمین آب شرب داریم. در حال حاضر تعداد ۶۰ روستا با تانکر آبرسانی می شود.
سهراب بهرامی خاطرنشان کرد: این اداره آمادگی کامل دارد تا در زمینه تولید محتوا در راستای مصرف صحیح آب همکاری کند.
وی با بیان اینکه در سال زراعی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ شرایط بارشی خوبی نخواهیم داشت گفت: تأمین وسایل کاهنده و در اختیار مردم قرار دادن، در کاهش مصرف آب بسیار مؤثر است.
قائم مقام شرکت آبفا استان افزود: لازم است با تصویب و تأمین اعتبار از طریق سازمان برنامه و بودجه برای خرید این ادوات اقداماتی شود.
در ادامه فرشاد متقی مدیر روابط عمومی شرکت آبفا استان با بیان اینکه فرهنگ سازی در خصوص صرفه جویی و استفاده مناسب از آب وبرق الزامی است گفت: آمادگی داریم با ساخت مستند از روستاهای فاقد آب شرب و نمایش عمق فاجعه اطلاع رسانی کنیم.
متقی افزود: آیا میدانید برای تولید یک کیلو سیب زمینی، حدود ۲۰۰ لیتر آب مصرف می شود؟ در صورتیکه در کشورهای پیشرفته دنیا برای تولید این مقدار، این حجم از آب مصرف نمی شود؟
وی به مفهوم آب خاکستری اشاره و بیان کرد: آب خاکستری یعنی مقدار آبی که یکبار مصرف شده را دوباره استفاده کنیم. به عنوان مثال خانم ها می توانند آبی که صرف شست و شوی میوه، سبزی، برنج و … می کنند را دوباره استفاده کنند. این یعنی آب خاکستری!
در این جلسه فرج الله فرهادی، قائم مقام صداوسیمای مرکز استان با بیان اینکه زنگ خطربه صدا آمده ولی گوش کسی بدهکار نیست گفت: صداوسیما برای پخش تولیدات رسانه ای در ساعات پرمخاطب آمادگی کامل دارد.
در ادامه علیداد کیانی، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان اظهار کرد: آب مایه حیات است و تاثیرش در همه ابعاد زندگی احساس میشود.
کیانی تشریح کرد: بیش از ۱۰ دشت در استان ممنوعه و ممنوعه بحرانی شده است؛ این یعنی کار از مرحله کمیت گذشته و به مرحله کیفیت رسیده است. به عبارتی علاوه بر اینکه مقدار آب کمی داریم، کیفیت آب نیز نامناسب شده است.
وی گفت: اطلاعات مناسب برای تولید محتوا در اختیار تیم رسانه ای قرار میدهیم و در خصوص تأمین اعتبار تا جایی که بتوانیم کمک میکنیم.
در ادامه این جلسه حسن بیژنی، مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان با تقدیر و تشکر از مجموعه دادگستری استان در خصوص شناسایی و جمع آوری رمزارزها در سطح استان اظهار کرد: روشهای اطلاعرسانی و ارتقاء آگاهیهای عمومی متفاوت و باید از همه آنها بهره بگیریم.
وی افزود: فقط تولید موشن گرافی کافی نیست و باید از ظرفیت روش هایی چون تبلیغات محیطی، نصب بنر و … نیز بهره برد.
در ادامه معصومه نوروزی، معاون توسعه و پیشبینی اداره کل هواشناسی استان اظهار کرد: با چالشهای متعددی همچون تغییر اقلیم، کاهش بارندگی و … مواجه هستیم و چارهای جز مدیریت مصرف آب نداریم.
نوروزی خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری، دومین استان با اقلیم خشک بعد از کرمانشاه است.
در پایان یزدان یگانگی، رئیس سازمان فضای مجازی سراج در استان با بیان اینکه رسانه جز لاینفک زندگی افراد است گفت: رسانه میتواند نقش مهمی در فرهنگسازی داشته و نگرشها را عوض کند.
وی افزود: اقدام به فرهنگسازی در رسانه نیاز به شناخت مخاطب دارد.
یگانگی در پایان گفت: آمادگی کامل داریم هر نوع محتوا را دریافت و هنرمندانه به پوستر، عکس نوشت، موشن گرافی، مستند و … تبدیل و تقدیم مخاطب کنیم.
۴۸