بین الملل

پاکسازی دولت ترامپ به وزارت بهداشت رسید؛ ۱۰ هزار نیرو اخراج می‌شوند

پاکسازی دولت ترامپ به وزارت بهداشت رسید؛ ۱۰ هزار نیرو اخراج می‌شوند

به گزارش سیلاد، به نقل از ایرنا، رابرت اف کندی جونیور وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد: قصد دارد یک‌چهارم از نیروی انسانی این وزارتخانه را در قالب برنامه‌ای گسترده برای اصلاح ساختاری کاهش دهد.

شبکه سی ان ان اعلام کرد، وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا می گوید که ۱۰‌ هزار نیروی خود در تمام آژانس های بهداشتی را اخراج می کند.

بر اساس این گزارش، وزارت بهداشت آمریکا اعلام کرد که ۲۸ آژانس خود را به ۱۵ آژانس کاهش خواهد داد که شامل یک آژانس جدید به نام اداره برای آمریکای سالم می شود و دفاتر منطقه ای را از ۱۰ به ۵ دفتر کاهش خواهد داد.

این درحالی است که تاکنون ۱۰ کارمند این وزارتخانه به صورت داوطلبانه کار خود را ترک کرده اند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا، کاهش نیرو و آژانس ها شامل موارد زیر خواهد بود:

سه هزار و ۵۰۰ کارمند تمام وقت در سازمان غذا و داروی آمریکا، که تأثیری بر داروها، دستگاه های پزشکی یا بررسی کنندگان مواد غذایی و بازرسان ندارند.

دو هزار و ۴۰۰ کارمند در مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا

یک هزار و ۲۰۰ کارمند در مؤسسه ملی بهداشت با متمرکز بر بخش تدارکات، منابع انسانی و ارتباطات

۳۰۰ کارمند در مراکز خدمات بیمه سلامت سالمندان و بیمه سلامت عموم.

۳۱۵ ۳۱۵   

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا