جامعه

سویه پیرولا وارد کشور شد؟

سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت گفت:  در حال حاضر سویه جدید بیماری کرونا تحت عنوان پیرولا در ایران شناسایی نشده  و این واریانت اولین بار در کشور دانمارک مشاهده شده است.  گزارش ها نشان می دهد که سویه پیرولا در چند ایالت آمریکا،  اروپا و منطقه مدیترانه مشاهده شده است. 

به گفته وی میزان مراجعات سرپایی بیماری کرونا حدود ۲۶ درصد و مراجعات بستری نیز ۴۰ درصد افزایش داشته است. 

معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: در حال حاضر ۳۰ درصد از مراجعات مربوط به امیکرون و حدود هشت درصد مربوط به بیماری آنفلوآنزا است. 

کریمی ادامه داد:  در حال حاضر بیماری کرونا در دنیا تمام نشده و توصیه وزارت بهداشت به مردم خودمراقبتی و تزریق واکسن کرونا در صورتی که بیش از شش ماه از نوبت تزریق قبلی گذشته باشد باید نسبت به دریافت این واکسن اقدام کنند. 

او بیان کرد: افراد در مکان‌های سربسته و جاهایی که تهویه مناسبی ندارد از ماسک استفاده کنند. 

این مقام در انتها گفت: با شروع فصل سرما بیماری آنفلوآنزا هم شیوع پیدا می کند و افراد در معرض خطر و کودکان این واکسن را تزریق کنند.  افراد سالمند با فاصله از واکسن کرونا،  آنفلوآنزا را تزریق کنند.

مجله خبری سیلاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا