ثبت بیش از ۲۱ هزار ماموریت توسط اورژانس استان سمنان
به گزارش خبرگزاری سیلاد استان سمنان ،پژمان قرائیان در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۱۱ پایگاه اورژانس شهری و ۲۱ پایگاه اورژانس جادهای در نقاط تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان فعالیت دارند.
وی افزود: یک پایگاه اورژانس هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و سه دستگاه موتور آمبولانس به مردم استان سمنان خدماترسانی میکنند.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خاطرنشان کرد: ۲۱ هزار و ۵۷۵ مأموریت توسط اورژانس دانشگاه علوم پزشکی استان از ابتدای امسال تا ۲۰ شهریورماه به ثبت رسیده است.
قرائیان تصریح کرد: در این مدت بیش از ۶۱ هزار تماس تلفنی با اورژانس استان برقرار شده که سه هزار و ۳۸۶ تماس مزاحمت تلفنی بوده است و این حرکت باعث اختلال در خدماترسانی خواهد شد.
وی افزود: میانگین حضور اورژانس در محل تماس و خدماترسانی به بیمار در محدوده شهری هفت دقیقه و برای حوادث جادهای به طور میانگین ۱۳ دقیقه است.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، شمار پایگاههای تحت پوشش را ۳۳ پایگاه شامل ۱۱ پایگاه شهری، ۲۱ پایگاه جاده ای و یک پایگاه هوایی عنوان و به فعالیت سه موتورآمبولانس نیز در شهرهای تحت پوشش اشاره کرد و گفت: در نیمه اول امسال در مجموع بیش از ۲۱ هزار و ۵۷۰ ماموریت توسط پایگاههای تحت پوشش انجام شده که از این تعداد بیش از چهار هزار ماموریت مرتبط با تصادفات جاده ای و بقیه ماموریت های غیرترافیکی بوده و در مجموع بیش از ۲۱ هزار نفر مصدوم در حوادث غیرترافیکی و بیش از پنج هزار و ۹۰۰ مصدوم ترافیکی از خدمات این ماموریت ها بهره مند شده اند.
خبرنگاران در پایان این نشست از مرکز مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی سمنان دیدن کردند و با فعالیت های آن آشنا شدند.
***اورژانس پیش بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان ۱۱۰ نیرو کمبود دارد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی سمنان از کمبود ۱۱۰ نیرو و نیز پنج پایگاه اورژانس در شهرهای تحت پوشش این دانشگاه خبر داد و گفت: راه اندازی اورژانس ویژه بانوان از برنامه های این دانشگاه است.
به گزارش خبرگزاری سیلاد استان سمنان ،دکتر کامران قدس به مناسبت روز ملی اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: شمار نیروهای فعال در اورژانس ۱۱۵ این دانشگاه قریب ۲۴۰ نفر است و برای رفع کمبود نیاز است تا این تعداد به ۳۴۰ نفر افزایش یابد.
وی با اشاره به فعالیت ۳۲ پایگاه اورژانس شهری و جاده ای در شهرستان های تحت پوشش افزود: برای پوشش کامل شبکه اورژانس نیاز به ایجاد پنج پایگاه جدید است تا به طور تقریبی در فواصل ۲۵ تا ۳۰ کیلومتر یک پایگاه اورژانس فعال باشد.
وی، فرسوده بودن ناوگان آمبولانس را از دیگر مشکلات اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی این دانشگاه دانست و گفت: ۷۰ درصد از آمبولانس های مراکز تحت پوشش عمر بالای ۱۰ سال دارند و فرسوده هستند.
قدس گفت: نهمین پایگاه جاده ای شهرستان دامغان روز سه شنبه پس از ۱۲ سال از افتتاح پایگاههای اورژانس در شهرستان دامغان در مهماندوست این شهرستان مورد بهره برداری رسمی قرار گرفت و چهارمین پایگاه شهرستان سمنان نیز پس از ۱۵ سال فردا چهارشنبه با عنوان پایگاه اورژانس شهری ۱۷ شهریور در سمنان افتتاح رسمی خواهد شد.
وی به برنامه راه اندازی اورژانس ویژه بانوان در سمنان نیز اشاره کرد و گفت: مقدمات راه اندازی این اورژانس با هدف ارائه خدمات به مراکز خاص که امکان ورود نیروهای اورژانس مرد نیست فراهم شده است.
قدس، ارائه خدمات اورژانس به ناشنوایان و نیز بیماران اوتیسم را از دیگر اقدامات برشمرد و رضایت مندی مردم از خدمات رسانی اورژانس ۱۱۵ در شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان را ۹۰ درصد بیان کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: احداث ساختمان مدیریت بحران استان سمنان نیز در برنامه این دانشگاه قرار دارد.
قدس تصریح کرد: تحویل و راهاندازی موتور آمبولانس برای خدماترسانی در نقاط، محورهای صعبالعبور و شرایط ترافیکی، یکی از اقدامات اورژانس در حوزه خدماترسانی به مردم استان سمنان است.
مجله خبری سیلاد