استانها

اعضای پیکر جان بخش جعفر قربانی به بیماران دردمند در نوبت انتظار دریافت عضو جان دوباره بخشید

به گزارش خبرگزاری سیلاد استان سمنان ،سرپرست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر گفت: جانبخش جعفر قربانی اهل مزار شریف افغانستان و ساکن شهر قم ، در پی سانحه رانندگی دچار مرگ مغزی شد. متاسفانه با وجود تلاش پزشکان و کادر درمان در جهت درمان وی، مرگ مغزی تایید شد، و خانواده محترم وی که ساکن افغانستان هستند پس از آگاهی از تایید مرگ مغزی وی توسط پزشکان و با توجه به بی بازگشت بودن این شرایط، با تصمیمی نیک اندیشانه به چند بیمار نیازمند پیوند، جان دوباره بخشیدند.

دکتر محمد کرمانی ادامه داد: خانواده محترم جانبخش قربانی با باور به اینکه اهدای عضو، رسمی نیکوکارانه و انساندوستانه است که باید در جامعه نهادینه شود، اقدام به رضایت به اهدای عضو ارگان های حیاتی وی نمودند.

وی بیان نمود: مطابق با قوانین اهدای عضو در ایران، در صورتی که اهدا کننده عضو، از اتباع باشد گیرندگان وی نیز از بیماران در لیست انتظار اتباع هستند.

روحش شاد و یادش ماندگار

۴۶

مجله خبری سیلاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا