بین الملل

ادعای رسانه عبری: حماس به شرط تضمین آمریکا مخالفتی با این طرح ندارد

ادعای رسانه عبری: حماس به شرط تضمین آمریکا مخالفتی با این طرح ندارد

به گزارش سیلاد، این رسانه رژیم صهیونیستی در این گزارش افزود: حماس برای موافقت با توافق جزئی، خواستار تضمین‌های جدی آمریکا برای ادامه مذاکرات است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی پیش تر اعلام کرده بودند که جنبش حماس خواستار تضمین‌های محکم آمریکا برای ادامه مذاکراتی است که به پایان جنگ و عدم از سرگیری آن توسط رژیم صهیونیستی منجر شود.

بنا بر گزارش ایرنا، در همین حال خانواده‌های اسیران صهیونیست در نوار غزه در بیانیه‌ای مخالفت خود را با توافق جزئی که به موجب آن فقط برخی از اسیران آزاد می‌شوند، اعلام کردند.

از سوی دیگر منابع مصری به نقل از یک مقام مسئول اعلام کردند که مصر از حماس و رژیم صهیونیستی خواسته است تا نرمش لازم برای دستیابی به توافق را از خود نشان دهند.

این مقام مصری افزود: تماس‌های فشرده‌ای از سوی میانجی‌ها برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها به منظور دستیابی به توافق آتش بس در جریان است.

۳۱۵ ۳۱۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا