عمومی

برنامه ویژه برای سازمان‌های مردم نهاد در مدیریت شهری

به گزارش خبرنگار شهری سیلاد، نخستین نشست هم اندیشی نمایندگان سمن ها با سرپرست ستاد سمن های شهر تهران امروز با حضور سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران و سرپرست ستاد سمن ها و نمایندگان ۴۱ سازمان مردم نهاد در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد.

این نخستین نشست از سلسله نشست های نمایندگان سمن ها با سرپرست ستاد سمن ها بود که قرار است به صورت مداوم و با توجه به دسته بندی های صورت گرفته برگزار شود.

در این نشست نمایندگان سمن های حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی با استقبال از برگزاری چنین نشستی به بیان دغدغه ها و مشکلات خود جهت فعالیت پرداخته و طرح ها و پیشنهادات خود را جهت هم افزایی و تسهیل فعالیت سمن ها به سرپرست ستاد سمن ها ارائه کردند.

سید احمدی علوی نیز با بیان اینکه ستاد سمن های شهر تهران خانه سازمان های مردم نهاد محسوب می شود و درب ستاد به روی همه سمن ها و نمایندگان آنها باز است گفت: خدمتی که سمن ها به جامعه ارائه می کنند، خدمتی است که نگاه اقتصادی در آن مطرح نیست.

وی افزود: ما سمن ها را بازوی مدیریت شهری میدانیم و میخواهیم از ظرفیت سمن ها در کنار مدیریت شهری استفاده کنیم. این کار هم هزینه مدیریت شهر را کاهش می دهد و هم سبب افزایش کیفیت زندگی شهروندان می شود.

به گفته سرپرست ستاد سمن ها، این ستاد حلقه وصل سمن ها با شورا و بدنه شهرداری خواهد بود و سمن ها حتما از حمایت معنوی هیات امنای ستاد سمن های شهر تهران بهره مند خواهند شد.

وی با بیان اینکه حمایت معنوی از سازمان های مردم نهاد وظیفه اصلی ستاد سمن هاست افزود: شاید نتوانید حمایت مالی آنچنانی داشته باشیم اما می توانیم تسهیل گر برنامه های این سازمان ها باشیم.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار کارگروه های تخصصی در ستاد سمن ها با مشارکت نمایندگان یادآور شد:  ذیل این کارگروه کمیته های تخصصی هم جهت پیگیری بهتر ایجاد می شود.

علوی خطاب به نمایندگان سمن های حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی گفت: ما در کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر نیز آماده همکاری با شما و استفاده از ظرفیت های سمن های این حوزه هستیم. برای شروع نیز خدمت شما عرض کنم که امروز تهران نیاز به برنامه ریزی برای دوران پسا کرونا دارد و این دقیقا به حوزه فعالیت شما مربوط می شود.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: موضوعاتی که شما با آن سر و کار دارید به روح و روان مربوط می شود و برای درمان افسردگی ناشی از قرنطینه کرونایی باید به روش های جدید روی بیاوریم و این کار سمن های فعال در حوزه گردشگری است.

انتهای پیام/


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا