استانها

دامداران استان سمنان از مهلت تمدید پروانه ی چرای دام تا ۹ آذر ۱۴۰۰ استفاده نمایند

به گزارش خبرگزاری سیلاد استان سمنان جعفر مرادی حقیقی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در حاشیه این بازدیدها تهیه طرح مرتعداری برای احیاء و اصلاح مراتع را از برنامه‌های حوزه معاونت فنی این اداره کل دانست و گفت: تمامی صاحبان پروانه چرای دام در مراتع استان سمنان تا نهم آذر ماه امسال فرصت دارند با مراجعه به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان های تابعه نسبت به تمدید پروانه چرای دام و تهیه طرحهای مرتعداری خود اقدام و در صورت عدم مراجعه در موعد مقرر پروانه چرای آنها ابطال می گردد. 

جعفر مرادی حقیقی خاطرنشان کرد: مجریان طرح های مرتعداری علاوه بر معافیت ۳٠ ساله از هرگونه پرداخت عوارض سالیانه تمدید پروانه چرا، در صورت هرگونه احیا و توسعه و بهره برداری در سطح مراتع اولویت بهره برداری نیز با آنها می باشد. 

جعفر مرادی حقیقی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با تاکید بر اینکه فصل قشلاق از امروز در استان سمنان آغاز و دامداران می بایست رعایت موارد ذیل پروانه چرا را نمایند افزود: به منظور ساماندهی و حمایت و جلوگیری از آسیب به مراتع استان سمنان شناسایی دام های سنگین در منطقه آغاز شده که جهت تسریع همکاری دامداران منطقه را می طلبد. 

گفتنی است علی ترابی سرپرست معاونت فنی بهزاد گلابیان ، سید ابوالفضل ولئیی رئیس ادارات جنگلداری و جنگلکاری، امور مراتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان و محمد رضا کشاورزیان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شاهرود نیز در این بازدیدها حضور داشتند.

۴۶

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا