بین الملل

هاکان فیدان:قبل از سفر اخیرم به واشنگتن، با طرف ایرانی در ارتباط بودم/مذاکرات همه مسائل را حل خواهد کرد

هاکان فیدان:قبل از سفر اخیرم به واشنگتن، با طرف ایرانی در ارتباط بودم/مذاکرات همه مسائل را حل خواهد کرد

به گزارش سیلاد به نقل از فارس، «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه شامگاه چهارشنبه از مذاکرات غیرمستقیم احتمالی بین آمریکا و جمهوری اسلامی ایران استقبال کرد.

فیدان در این‌باره گفت: «مذاکرات بین آمریکا و ایران همه مسائل را حل خواهد کرد و مهم‌ترین چیز رسیدن به توافق است».

شبکه «الجزیره» به نقل از وی گزارش داد: «مهمترین چیز این است که آمریکا و ایران قصد دارند مشکلات بین خود را حل کنند».

این دیپلمات ترکیه‌ای در ادامه توضیح داد: «ما با ایران و آمریکا در تماس هستیم و قبل از سفر اخیرم به واشنگتن، با طرف ایرانی در ارتباط بودم».

طبق این گزارش، فیدان همچنین افزود: «ما آماده‌ایم در صورت درخواست، نقش ناظر در آتش‌بس احتمالی بین روسیه و اوکراین ایفا کنیم».

۳۱۵ ۳۱۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا