استانها

تنها ۳۰ درصد ادارات مازندران برای معلولان مناسب سازی شده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از مازندران، مهدی مسلمی با اشاره به نامناسب سازی معابر برای تردد معلولان و نابینایان اظهار داشت: عبور از برخی از مسیرهای برای نابینایان و کم بینایان ممکن نیست.

وی با گرامیداشت روز عصای سفید اظهار داشت: نابینایان زیادی دارای رتبه بالای تحصیلی هستند و این نشان دهنده توانمندی بالای این قشر است.

وی با عنوان اینکه نابینایی، ناتوانی نیست، گفت: خداوند استعدادها را تقسیم کرده است و باید امکانات مناسب برای این جامعه فراهم شود تا توانمندی‌های این قشر شناسانده شود.

مسلمی خواستار بهره گیری از افراد معلول و توانخواه در امور شهری و عمرانی شد و گفت: در حال حاضر ۳۰ درصد دستگاه‌های اجرایی نسبت به مناسب سازی اقدام کرده‌اند.

مسئول جامعه نابینایان و کم بینایان در مازندران یادآور شد: بسیاری پیاده روها برای ترد نابینایان مناسب نیست و در برخی مسیرها، پایان پیاده روها، دیوار کشیده شده است درحالی که باید ابزار لازم برای حضور ایمن نابینایان در جامعه فراهم شود.

وی ادامه داد: برداشتن موانع محیطی، گویا کردن آسانسورها، دسترس پذیرکردن نکات بهداشتی برای نابینایان از جمله نیازها است و باید در این زمینه اقدامات لازم صورت گیرد.

مسلمی با عنوان اینکه در جهان ۲۸۰ میلیون نابینا و کم بینا زندگی می‌کنند، افزود: یک پنجم این افراد نابینای مطلق هستند و در مازندران هفت هزار و ۱۳۸ نابینا وجود دارد و بیشتر این افراد در ساری و مناطق تابعه زندگی می‌کنند.

وی با بیان اینکه نابینا باید دیده شود، گفت: یکی از ایرادات قانون جامعه حمایت از معلولان، کم توجهی به قشر نابینایان است.

وی ادامه داد: طی روزهای آینده دستگاه چاپگر بریل به استان وارد می‌شود که برای خرید آن سه میلیارد ریال هزینه صرف شده است و این دستگاه قابلیت آن را دارد که پرینت را به صورت بریل چاپ کند.

۴۸

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا