جامعه

مغز و حافظه خود را با این سه ماده غذایی تقویت کنید

به گزارش خبرآنلاین، غذاهایی که می‌خورید در سلامت مغز شما نقش دارند و می توانند وظایف ذهنی (مانند حافظه و تمرکز) را بهبود بخشند. اگر می‌خواهید حافظه قوی‌تری داشته باشید، این مطلب را تا انتها بخوانید.

۱. کلم بروکلی

کلم بروکلی، علاوه بر ویتامین K، حاوی ترکیباتی است که اثرات ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی دارد و به محافظت از مغز در برابر زوال و سایر آسیب‌ها کمک می‌کند. در مطالعه‌ای که بر روی افراد مسن صورت گرفت، مشخص شد که افزایش مصرف ویتامین K با بهبود عملکرد حافظه و وضعیت شناختی رابطه‌ی مستقیم دارد.

۲.شکلات تلخ

شکلات تلخ و پودر کاکائو دارای چند ترکیب تقویت‌کننده از جمله فلاونوئیدها، کافئین و آنتی‌اکسیدان است که در تقویت مغز مؤثرند. فلاونوئیدهای موجود در شکلات، در مناطقی از مغز جمع می‌شوند که با یادگیری و حافظه سروکار دارند. محققان معتقدند که این ترکیبات حافظه را تقویت کرده و همچنین به کاهش سرعت زوال عقل ناشی از افزایش سن کمک می‌کنند.

۳.آجیل

آجیل‌ها سرشار از مواد مغذی مهم مثل ویتامین E، چربی‌های سالم و آنتی‌اکسیدان‌های گیاهی هستند. یک مطالعه نشان داد که مصرف منظم آجیل با کاهش خطر زوال شناختی در افراد مسن مرتبط است. همچنین مطالعه دیگری در سال ۲۰۱۴ نشان داد زنانی که در طول چند سال به طور منظم آجیل می‌خوردند در مقایسه با کسانی که آجیل مصرف نمی‌کردند حافظه قوی‌تری داشتند.

بسیاری از غذاها به سلامت مغز شما کمک می‌کنند. میوه‌ها، سبزیجات، چای سبز و قهوه حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی اند که از مغزتان در برابر آسیب‌ رادیکال‌های آزاد حفاظت می‌کنند. بعضی از مواد غذایی مثل آجیل و تخم مرغ هم حاوی ریز مغذی‌هایی هستند که حافظه را بهبود بخشیده و باعث رشد سلول‌های مغزی می‌شوند. با گنجاندن استراتژیک این مواد غذایی در رژیم غذایی خود، می‌توانید در راستای سلامت مغز و افزایش هوشیاری، تقویت حافظه و خلق و خوی خود گام بردارید.

منبع: هلث‌لاین / مترجم: الهه جعفرزاده

۴۷۲۳۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا