استانها

۶۰ هزار و ۶۱۳ دانش آموز آبادانی سال تحصیلی را آغاز کردند

حبیب الله رمضانی در نشست خبری که به منظور ارائه گزارش پروژه مهر در محل اداره آموزش و پرورش آبادان برگزار شد، اظهار کرد: با آغاز سال تحصیلی جدید، ۵ هزار دانش آموز پایه اول دبستان این شهرستان آموزشهای مربوطه را از طریق شبکه شاد در فضای مجازی فرا می گیرند.

وی با اشاره به فعالیت ۳ هزار و ۸۹ نیروی آموزشی در مدارس دولتی اعم از ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوره دوم، فنی و حرفه ای و کاردانش فعالیت دارند، افزود: از این تعداد هزار و ۹۴۹ نفرشان زن و هزار و ۱۴۰ نفرشان مرد هستند.

به گفته ی وی؛ ۵۰۰ نیروی آموزشی نیز در مدارس غیر دولتی و زیر نظر بخش خصوصی مشغول فعالیتند.

مدیر آموزش و پرورش آبادان با اشاره به آغاز کار سازماندهی و ساماندهی نیروهای آموزشی از تیرماه امسال و صدور ابلاغیه تمام نیروها و مشخص شدن محل خدمت همکاران فرهنگی، تصریح کرد: اگر چه آبادان با کمبود نیروی انسانی به ویژه در بخش برادران مواجه است اما با تدریس غیر موظف؛ امسال این کمبود نیرو را جبران کرده ایم.

رمضانی؛ یادآور شد: ۴۱۹ نیروی حق التدریس که در سال تحصیلی ۱۴۰۰ – ۱۳۹۹ در دانشگاه فرهنگیان آموزش دیده و در آزمون تبدیل وضعیت شرکت کردند، به زودی تبدیل وضعیت آنها از حق التدریس آزاد به نیروهای رسمی انجام می شود.

وی درباره ی نقل و انتقالات معلمان در سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰، گفت: ۱۰۷ معلم اعم از سرباز معلم، دانشجو معلم ۹۶، ماده ۲۸، درون و برون استانی وارد شهرستان شدند ضمن اینکه ۱۵۲ معلم نیز از چرخه ی فعالیت در آموزش و پرورش آبادان خارج شده اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: برای ۶۰ هزار و ۸۹ دانش آموز در آبادان ۲ هزار و ۳۰۱ کلاس درس در ۳۸۹ مدرسه اعم از پیش دبستانی، ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوره دوم، فنی و حرفه ای و کاردانش با تراکم ۲۶ دانش آموز در هر کلاس وجود دارد.

مدیر آموزش و پرورش آبادان اظهار کرد: از ۳۸۹ مدرسه موجود در آبادان ۹۳ مدرسه در قالب آموزشگاه غیر دولتی هستند.

رمضانی؛ با بیان اینکه ۷۰۰ هزار جلد کتاب درسی به انبار کتاب آبادان منتقل و از ۲۰ شهریور کار توزیع آنها در میان مدارس آغاز و انجام شد؛ تصریح کرد: ۲۰۰ دستگاه تبلت از طریق نوسازی مدارس تهیه و در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار داده شد ضمن اینکه با کمک ۷۰۰ میلیون تومان خیران و همکاران فرهنگی ما (بخش عمده اش توسط فرهنگیان بود) تعدادی تبلت دیگر نیز خریداری و در اختیار دان شآموزان قرار گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: خردادماه امسال و با توجه به تفاهمنامه سازمان منطقه آزاداروند؛ ۱۷۰ میلیون تومان لوازالتحریر خریداری شده توسط کمیته امداد تحویل آموزش و پرورش شد که میان حدود ۳ هزار دانش آموز مدارس روستایی و مناطق محروم توزیع شد.

وی با اشاره به شرایط موجود ناشی از شیوع ویروس کرونا؛ گفت: به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی و آمادگی برای بازگشایی احتمالی مدارس به صورت حضوری و صرف اعتباری حدود یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اقدامات مختلفی را به انجام رساندیم.

وی از خرید ماسک، افشانه دستی یا برقی برای ضدعفونی محل یا دست، صابون مایع، الکل، به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان در قالب مشارکت مردمی، کمک سازمان منطقه آزاد اروند و سهم آموزش و پرورش به عنوان بخشی از فعالیتهای انجام شده در جهت رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس یاد کرد و افزود: همچنین ۲ هزار لیتر صابون مایع توسط هنرستانهای آبادان با صرف هزینه ای حدود ۱۵ میلیون تومان از محل اعتبارات دولتی تهیه و میان هنرستانها توزیع شد. تعمیر سرویس های بهداشتی با هزینه کرد حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات آموزشگاهای و نوسازی، تعمیر سیستم سرمایشی با صرف هزینه ای حدود ۷۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات آموزشگاهی و آموزش و پرورش و تعمیر سیستم برقی مدارس با هزینه کرد حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات آموزشگاهی و آموزش و پرورش از دیگر اقدامات انجام شده در این باره بود.

مدیر آموزش و پرورش آبادان اظهار کرد: کار تعمیر و تجهیز مدارس برای سال تحصیلی جدید؛ با صرف اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات آموزشگاهی، آموزش و پرورش و نوسازی مدارس انجام شد که در این باره ۳۹ دستگاه سیستم سرمایشی، ۳ دستگاه چاپگر، ۱۲ دستگاه کپی و ۱۵ دستگاه رایانه خریداری شد؛ ۳ هزار و ۵۰۰ مترمربع از سطح مدارس آسفالت شد؛ تعمیر سقف شیروانی یک مدرسه انجام شد؛ فضای فیزیکی ۲۴ مدرسه ایمن سازی شد؛ ۴۸ مدرسه رنگ آمیزی و شاداب سازی شد؛ ۷۰۰ عدد میز و نیمکت تعمیر شد؛ یک سالن ورزشی دانش آموزی و یک پژوهش سرای دانش آموزشی تعمیر و تجهیز شد و بدهی آب و برق ۱۶۰ مدرس نیز پرداخت شد.

رمضانی؛ تصریح کرد: متاسفانه مشکلات ساختمانی و تجهیزاتی مدارس آبادان به سبب فرسودگی، شرایط آب و هوایی و آثار باقیمانده از جنگ و به خصوص تعدد آنها همچنان باقی است که برای رفع این مشکلات به همت و مشارکت حداکثری و جادی ارگانهای دولتی و خیران منطقه نیاز داریم.

۴۸

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا