استانها

تقدیر دادستان کل کشور از دادستانی کرج به دلیل اقدامات مقابله‌ای با کرونا

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ در تقدیرنامه حجت الاسلام و المسلمین «جعفر منتظری» با اشاره به تقدیر از دادستان کرج توسط وزارت بهداشت و درمان به عنوان یکی از دست اندکاران امور زندانیان، گفته شده است که تقدیر جدید به پیشنهاد معاونت های نظارت بر دادسراها و سیاسی امنیتی دادستانی کل کشور بوده است.

در متن تقدیرنامه دادستان کل کشور خطاب به مددی آمده است: «در جلسه مورخ ۳۰/۵/۱۴۰۰ ستاد ملی مقابله با کرونا از تلاش‌های دست اندرکاران امور زندانیان در واکسیناسیون آنان در استان البرز توسط وزارت بهداشت و درمان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

همچنین با عنایت به پیشنهاد معاونت های محترم نظارت بر دادسراها و سیاسی امنیتی دادستانی کل کشور، از اهتمام و تلاش‌های ارزشمند جنابعالی در امر مقابله با ویروس منحوس کرونا و همکاری‌هایی که در این زمینه با نهادهای ذیربط داشته و دستورات مفید و موثری در مقام مدعی العموم در استان محل خدمت خود ایفا نموده اید، صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم»

۴۶

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا