ورزش

عکس| نظری جویباری: دنبال بر هم زدن آرامش استقلال هستند/ اختلافی در هیات مدیره وجود ندارد

عکس| نظری جویباری: دنبال بر هم زدن آرامش استقلال هستند/ اختلافی در هیات مدیره وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری سیلاد، علی نظری‌جویباری، مدیرعامل تیم فوتبال استقلال امروز (چهارشنبه) در یک پست اینستاگرامی به شایعاتی که درباره اختلافات اعضای هیات مدیره و تمدید قراردادهای این تیم مطرح شده است، واکنش نشان داد.

متن پست نظری‌جویباری به شرح زیر است:

هواداران عزیز و شریف استقلال

در روزهای گذشته، شاهد انتشار اخباری در فضای مجازی بودید که بعضاً شائبه‌ی اختلاف میان اعضای هیأت‌مدیره یا بی‌توجهی نسبت به تمدید قرارداد بازیکنان را مطرح کرده‌اند.

در رابطه با موضوع اول، هیأت‌مدیره باشگاه استقلال با انسجام کامل و تمرکز بر اهداف مشخص، در حال انجام وظایف خود است. تمامی اعضا، از جمله دکتر تاجرنیا که با دلسوزی و انرژی بسیار در کنار مجموعه حضور دارند، همراه و هم‌راستا برای پیشبرد منافع باشگاه تلاش می‌کنند. به نظر می‌رسد طرح چنین مسائلی، بیش از آن‌که برآمده از واقعیت باشد، با هدف برهم زدن آرامش تیم در آستانه‌ جام حذفی مطرح شده است.

در خصوص تمدید قراردادها و همچنین فصل نقل‌وانتقالات پیش‌رو، هواداران عزیز اطمینان داشته باشند که روند بررسی و اقدام برای حفظ بازیکنان مؤثر و تقویت تیم، با دقت و توجه ویژه در جریان است. دغدغه‌های شما برای ما روشن و ارزشمند است. در شرایط فعلی و با توجه به حساسیت مقطع پیش‌رو، ترجیح ما این است که برخی اقدامات تا زمان مناسب رسانه‌ای نشود. با این حال، اطمینان می‌دهیم که تمام برنامه‌ریزی‌ها در راستای منافع باشگاه و هم‌سو با مطالبات هواداران در حال انجام است.

من همواره اولویت خود را بر شفافیت با هواداران گذاشته‌ام و از این پس نیز تلاش خواهم کرد بیشتر و مستقیم‌تر با شما صحبت کنم و موضوعات مربوط به باشگاه را با شما در میان بگذارم. با همین شفافیت، همراهی و همدلی، ما استقلالی‌ها اجازه نخواهیم داد جریان‌های خبری مشکوک، آرامش تیم را بر هم بزنند.

با حمایت بی‌دریغ شما، همراهی کادر فنی و تلاش بازیکنان، تمام توان ما معطوف به موفقیت در جام حذفی و ساختن استقلالی شایسته‌ی افتخار و رقابت در بالاترین سطح در فصل آینده خواهد بود.در این مسیر، بیش از همیشه به صبوری و اعتماد شما نیازمندیم.

عکس| نظری جویباری: دنبال بر هم زدن آرامش استقلال هستند/ اختلافی در هیات مدیره وجود ندارد

۲۵۱۲۵۶

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا