استانها

پیشرفت ۵۰ درصدی عملیات اجرایی طرح آبخیزداری منطقه شهرک صنعتی سمنان از محل صندوق توسعه ملی در سال ۱۴۰۰

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان منظمی گفت: پروژه های آبخیزداری بر اساس مطالعات تفضیلی و اجرایی در حوزه آبخیز شهرک صنعتی برنامه ریزی می گردد و این پروژه نیز در ادامه تکمیل عملیات آبخیزداری سال ۹۸ و ۹۹ بوده و پس از اجرای آن می توان گفت عملیات آبخیزداری اجرا شده در سه سال اخیر در حوزه پوشش خوبی داشته و می تواند در مدیریت منابع آب و کنترل سیل نقش بسزایی ایفا نماید.
وی افزود: تا کنون بیش از ۱۰ هزار متر مکعب عملیات مکانیکی آبخیزداری در حوزه شهرک صنعتی در سال های۹۸ و ۹۹ اجرا گردیده است و این پروژه نیز در ادامه عملیات آبخیزداری سنوات گذشته با حجم ۲۹۰۰ متر مکعب و با اعتبار بالغ بر سیزده میلیارد و دویست و هشتاد میلیون ریال و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی سال ۹۹ تصویب شده و در حال اجرا می باشد و تا کنون ۵۰ درصد پیشرفت داشته است.
منظمی در ادامه گفت: با احداث سازه های آبخیزداری می توانیم جریانات سطحی آب را مدیریت کنیم و علاوه بر غنی سازی سفره های آب زیرزمینی، از رسوب گذاری در طول رودخانه ها بکاهیم.
وی تقویت سفره های آب زیرزمینی را موجب احیای چشمه ها و چاه هایی دانست که در جای جای استان موجود در اختیار مردم است و افزود: آب منطقه ای و آب و فاضلاب از این چشمه ها و چاه ها برای تامین آب شرب و کشاورزی استفاده می کنند. همچنین می توانند پاسخگوی نیاز آبی مردم در مواقع خشکسالی باشند.
منظمی خواستار مشارکت دستگاه های ذی ربط در امر اجرای پروژه های آبخیزداری شد و اظهار کرد: فعالیت های آبخیزداری به حفظ و تقویت و تداوم سفره های آب زیرزمینی کمک می کند که نقش مهمی در عملکرد دستگاه های تامین کننده آب شرب و کشاورزی به ویژه در شرایط کم آبی دارد.

۴۶

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا