ورود به اصلاحات ساختاری موجب پویایی اقتصاد کشور می شود
به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ «یدالله مالمیر» گفت: با توجه به انبوه مشکلات اقتصادی پیش روی دولت جدید، کارشناسان بخش خصوصی وظیفه میدانند با ارائه نظرات کارشناسی با تمام توان دولتمردان را یاری دهند تا بستر برای رفع مشکلات به ویژه در بحث مانع زدایی در تولید و صادرات مهیا شود.
وی مشکلات ناشی از گرانی، گرانفروشی و احتکار در سال های اخیر را تجربهای بسیار تلخ، ناگوار و بیسابقه در چند دهه گذشته دانست و لزوم همراهی و همفکری اساتید و پژوهشگران علم اقتصاد و کارشناسان مجرب بخش تولید با دولت سیزدهم در ایجاد اصلاحات ساختاری در اقتصاد کشور تاکید کرد.
مالمیر با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب به شایسته سالاری و جوانگرایی در انتخاب مدیران اظهار امیدواری کرد: دولت جدید با رویکرد به این مهم در انتصابها ، مسیر ارائه خدمات بهتر به جامعه را هموار نماید.
وی یکی از مشکلات کشور طی چهار دهه گذشته را ناشی از کم توجهیها در به کارگیری نیروهای جوان و شایسته در مدیریتها عنوان کرد و گفت: ما در سراسر کشور جوانان تحصیلکرده توانا و نخبه فراوانی داریم که عاشق خدمت به مردم و جامعه هستند.
وی با اشاره به تجربه تلخ اعزام اتوبوسی مدیران جدید به استانها همزمان با آغاز به کار دولتها که بعضا با پارهای از کم کاریها به دلیل عدم حضور دائم آنان در حوزه خدمت همراه بود گفت: استفادهاز جوانان بومی متعهد و کاردان در عرصههای گوناگون مدیریتی تحول اساسی در خدمت به مردم را به ارمغان می آورد.
مالمیر توجه خاص به شایسته سالاری و جوان گرایی در انتصاب مدیران را بستر ساز مبارزه با مفاسد اقتصادی و اجتماعی عنوان کرد.
وی تصریح کرد: ضروری است در انتصاب مدیران از تجربیات موفق و ارزشمند استفاده از رزمندگان و فرماندهان جوان در هشت سال دفاع مقدس استفاده کنیم.
مالمیر اظهار کرد: عمده مشکلات اقتصادی تحمیل شده به جامعه که در چهار سال گذشته به اوج خود رسیده است را نباید صرفا ناشی از تحریم ها قلمداد کنیم چراکه خود تحریمی ها و برخی اشتباها در بستر اقتصاد نیز در بروز و تشدید این مشکلات دخیل بوده اند.
وی ادامه داد: این چالشهای اقتصادی ابتدا از اتخاذ برخی دستور العملها و صدور بخشنامههای موردی و عجولانه سرچشمه گرفت و بستر مناسبی را برای حضور رانتخواران به ویژه در واردات کالاهای اساسی با ارز ۴۲۰۰ تومانی فراهم کرد و به معضلی حاد در بستر اقتصاد جامعه تبدیل شد.
رئیس انجمن تخصصی صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم البرز در ادامه این گفتگو به پتانسیل بالا و توانایی متخصصان این صنایع در تحقق شعار خود اتکایی و رهایی تدریجی از وابستگی به واردات اشاره کرد.
وی گفت: در صورت حمایت و پشتیبانی دولت و بانک ها، صنایع نساجی و پوشاک قادر خواهند بود با بهرهگیری از دانش بنیانها و نخبگان و متخصصان کشور شعار ما می توانیم را عینیت بخشند، زیرا در پی تشدید تحریم ها در این راستا اقدامات شایان توجهی از جمله در ماشین سازی را شاهد بودیم.
مالمیر بیان کرد: در سال های اخیر نابسامانی در متغیر های اقتصادی به مرزی رسید که نگاه فعالان عرصه تولید به آینده دور و نزدیک را با ابهام ، دلهره و نگرانی همراه کرده است.
وی گفت: این گونه اضطراب و نگرانی ها باعث شد بیشتر فعالان اقتصادی از برنامه ریزی های میان مدت و دراز مدت در بستر تولید عقب بمانند.
۴۶