اقتصاد

زعفران عطرین: فروشگاه اینترنتی زعفران ارگانیک

چندین راه برای بررسی کیفیت زعفران خوب وجود دارد. در ابتدا و قبل از خرید، توصیه می­شود تا برای خرید زعفران، به سراغ فروشگاه‌ها یا وبسایت‌های معتبر بروید. با این کار، حداقل خیالتان از بابت کیفیت زعفران راحت خواهد بود. حال اگر می‌خواهید از کیفیت زعفران مطمئن‌تر شوید، در نظر گرفتن روش‌های زیر به شما در این زمینه کمک زیادی خواهند کرد.

روش‌های بررسی کیفیت زعفران

سرشاخه شیپوری

اولین و راحت‌ترین راه بررسی کیفیت زعفران، سرشاخه زعفران است. البته باید گفت که زعفران از مزرعه تا بسته‌بندی و فروش، مراحل زیادی را سپری می‌کند؛ اما در بعضی برندها یا فروشگاه­ها می‌توان این سرشاخه شیپوری را مشاهده کرد. البته بیشتر در هنگام خرید زعفران به صورت روباز می‌توان این ویژگی را بررسی کرد.

بررسی رنگ‌دهی

یکی از راه‌های تشخیص زعفران در خرید حضوری، نوع رنگ‌دهی آن است. مقدار خیلی کم از زعفران، در حد یک شاخه را برداشته و لای یک کاغذ معمولی یا کاهی فشار دهید. اگر روی کاغذ اثری از روغن و چربی مشاهده شد، باید گفت که زعفران تقلبی است؛ اما اگر پودر شد، نشان از اصل بودن آن است.

ویژگی بعدی در خصوص رنگدهی که در زمان پخت مشخص می‌شود، تغییر رنگ زعفران است. ترکیب زعفران با آب، اول از همه باعث تغییر رنگ محلول به زرد خواهد شد و بعد به نارنجی تغییر پیدا خواهد کرد؛ اما نوع تقلبی در همان اول، رنگ آب را نارنجی خواهد کرد.

شکننده بودن

زعفران اصل و ناب، باید شکننده باشد. اگر حتی یک شاخه، حالت نرمی داشته باشد، یعنی زعفران اصلاً مرغوب نیست و حتی نشان‌دهنده تقلبی بودن آن هم خواهد بود. در خرید حضوری زعفران باز، می‌توان به راحتی این مسئله را بررسی کرد و در خرید بسته‌های زعفران، می‌توان با بررسی و تکان‌های متعدد، متوجه نوع شاخه‌های آن شد.

طول شاخه زعفران

شاخه زعفران مرغوب و باکیفیت، بلند است؛ البته ممکن است شاخه‌های زعفران‌هایی که در بازار هستند، به دلیل انجام فرآیندهایی برای بسته‌بندی و جمع آوری، به اندازه طول واقعیشان نباشند؛ اما به هر حال، زعفران خوب شاخه‌های بلندتری نسبت به بقیه دارد.

رنگ روشن

زعفران اصل باید رنگ روشن‌تری داشته باشد. البته وقتی یک نفر فقط یک بسته یا مقداری مثقال در دست داشته باشد، نمی­تواند دو رنگ محصول را با هم مقایسه کند؛ برای همین بهتر است که دو بسته یا دو برند مختلف را در دست گرفته تا بتوانید رنگ آن دو را با هم مقایسه کنید. زعفران تیره، نشان‌دهنده مانده بودن آن است؛ به عبارتی دیگر، زعفران هرچه روشن‌تر باشد، تازه‌تر خواهد بود.

طعم و بوی خاص

تشخیص طعم و بوی زعفران ناب، برای همه امکان پذیر نیست. افراد خاصی که در حوزه تولید و صادرات زعفران کار می‌کنند، تفاوت بوی نوع تازه را با کهنه یا تقلبی می‌دانند؛ اما در حالت کلی باید گفت که زعفران خوب دارای بوی نسبتا تندی است.

زعفران عطرین: فروشگاه اینترنتی زعفران ارگانیک

قبل از اینکه وارد بحث اصلی‌تر شویم، بهتر است که چند نکته دیگر را هم بیان کنیم. شما می‌توانید موارد تکمیلی این نکات را در مجله عطرین مطالعه کنید.

· حتماً در هنگام بررسی، باید دو زعفران مختلف را در کنار هم قرار داد. این کار باعث می‌شود تا بهتر بتوان دو برند را با هم مقایسه کرد.

· در صورت خرید زعفران بسته‌بندی شده، حتماً به نشان استاندارد روی آن دقت شود. بهتر است که زعفران‌های برند دار، از نمایندگی‌های معتبر آن خریداری شود.

· بسته‌بندی خیلی مهم است. جدا از شیک بودن آن، محکم و بهداشتی بودن هم اهمیت دارد. همچنین روی آن باید پلمپ خود برند باشد.

· قیمت، مسئله دیگری است که باید در نظر گرفته شود. زعفران اصیل قیمت بالایی دارد. اگر فروشگاهی تمامی زعفران‌های خود را با قیمت پایین عرضه می‌کند، شاید مشکلی در کیفیت محصولاتش وجود دارد. البته ممکن است که بعضی، به دلیل تغییر شغل یا جابه‌جایی یا هر شرایطی دیگری، تخفیف زیادی روی محصولات خود بگذارند؛ اما منظور ما بیشتر فروشگاه‌هایی است که در حالت کلی با قیمت کمتری کالاهای خود را عرضه می‌کنند.

خرید زعفران

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های خریداران، پیدا کردن فروشگاه معتبر است. به هر حال بعضی افراد اصلاً شناختی نسبت زعفران ندارند، برای همین تلاش می‌کنند تا برای خرید به فروشگاه‌های معتبر سطح شهر بروند. خبر خوب این است که می‌توان به‌راحتی، زعفران‌های مرغوب و اصیل را در سایت www.atrinsaffron.com پیدا کرد و خرید زعفران را به صورت اینترنتی انجام داد. فروشگاه عطرین، انواع زعفران ارگانیک با نشان‌های استاندارد را با ضمانت کیفیت به فروش می‌رساند. همچنین در مجله عطرین به طور کامل در خصوص بررسی کیفیت هم توضیح داده شده است.

۲۱۲۱

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا