ورزش

تیم ملی با این تدارکات نصفه و نیمه به جایی نمی‌رسد/ واقعاً نگران هستم

خبرورزشی –

محمد صادقی بازیکنان تیم ملی در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین که به همراه این تیم در جام ملت‌های آسیا نیز عنوان قهرمانی را تصاحب کرد به خبرورزشی گفت: بعد از اینکه با آن شرایط به مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی صعود کردیم تصور می رفت که برنامه‌ریزی بهتری داشته باشیم و با آمادگی کامل قدم به این مسابقات بگذاریم اما با شرایطی که این روزها تیم ملی دارد باید واقعاً نگران آینده باشیم.

وی افزود: به اعتقاد من حتی همین سوریه را هم نباید دست کم گرفت. اگر خدای نکرده آنها در تهران یک مساوی از ما بگیرند کارمان بسیار دشوار خواهد شد.

ملی پوش پیشین پرسپولیس و پاس گفت: ما با این تدارکات نصفه و نیمه بلافاصله باید به قطر برویم و مقابل عراق صف آرایی کنیم. به اعتقاد من بازی با سوریه و عراق سرنوشت ساز است چرا که این نتایج می تواند در هفته های پایانی تعیین کننده باشد. امیدوارم بعد از این دو بازی، تیم ملی را به شکل آبرومندانه تری آماده سایر رقابت ها کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا