استانها

اعلام وضعیت فوق حاد کرونایی در مازندران

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این اطلاعیه آورده است: علیرغم هشدارهای متخصصان و دست اندرکاران حوزه سلامت درباره عواقب خطرناک انتشار افسارگسیخته گونه جدید کووید ۱۹، وضعیت بیماری در استان به حالت فوق حاد رسیده و ظرفیت پذیرش بیماران در مراکز درمانی بزودی اشباع خواهد شد.

در این اطلاعیه با هشدار اینکه اشغال کامل تخت‌های بیمارستانی در تمامی شههای استان و خستگی مفرط کارکنان درمانی، ارائه خدمات به بیماران را بسیار دشوار خواهد کرد، تاکید شده است: در این شرایط حساس، حتی در صورت اضافه شدن تخت‌های جدید از طریق استقرار بیمارستان‌های صحرایی، با کمبود نیروی مجرب برای ارائه خدمت در مراکز یاد شده مواجه خواهیم بود.

دانشگاه علوم پزشکی مازندران خطاب به مردم نوشت: در چنین وضعیت دشواری، تنها هوشمندی و همدلی شماست که می تواند در نجات این کشتی طوفان زده از غرقابه وحشت افزای کرونا، یاری‌گر ما باشد و از این رو، استدعا داریم دست کم برای یک تا دوهفته – به سهم خود – در فروکش کردن شعله‌های مهیب پیک پنجم کرونا با تعطیلی داوطلبانه اصناف و پرهیز از هرگونه تجمع ، مراسم، دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه، حذف رفت و آمدهای غیر ضروری، ماندن در خانه و استفاده دقیق و کامل از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی یاریمان کنید.

در اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران هشدار داده است در صورت تداوم بی توجهی به توصیه‌های بهداشتی و عادی انگاری عمومی، پس از این برای بیماران بدحال ظرفیت پذیرش در بیمارستان‌های استان وجود نخواهد داشت و مسئولیت خسارت‌های جانی و مالی ناشی از شیوع این ویروسِ جانکاه بر گُرده یکایک افرادی است که پروتکل‌های بهداشتی را با برگزاری تجمع‌ها و یا شرکت در آنها نادیده می‌گیرند.

مازندران از هشتم تیرماه با ورود آمل به وضعیت قرمز وارد موج پنجم کرونا شد، موجی که در کمتر از یک هفته نیمی از شهرهای استان را قرمز کرد و دو هفته بعد تعداد مناطق قرمز را به ۱۷ شهرستان افزایش داد.

موج پنجم کرونا در مازندران مانند سراسر کشور ناشی از شیوع ویروس هندی کرونا یا سویه دلتا است که سرعت سرایت بسیار بیشتری دارد.

بر اساس تازه‌ترین گزارش دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران شمار بیماران کووید ۱۹ بستری در بیمارستان‌های استان از ۲ هزار و ۵۰۰نفر عبور کرد که بیشترین میزان از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا در استان است.

همچنین تعداد بیماران سرپایی روزانه در استان نیز از مرز هشت هزار نفر عبور کرده است که بنابر گفته مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی استان، رکوردشکنی محسوب می‌شود و علت آن عدم توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی بوده که سبب شد مازندران بدترین وضعیت کرونایی را از ابتدای ورود ویروس کرونا طی ۱۸ ماه اخیر تجربه کند.

بنابر گفته مسئولان علوم پزشکی مازندران یکی دیگر از آمارهای نگران کننده در موج پنجم کاهش سن مبتلایان و فوتی‌های ناشی از کرونا و افزتایش میزان فوتی است به گونه ای که میزان فوتی های استان در تیر ماه سال جاری نسبت به خرداد ماه ۲.۵ برابر افزایش داشته است و به ۱۶۷ نفر رسید.

۴۶

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا