استانها

از همه ظرفیت‌ها برای خدمتگزاری بهتر به مردم استفاده شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ هدایت الله جمالی پور، استاندارقزوین روز سه شنبه در آیین افتتاحیه شهرداری شهر قشلاق، گفت: سیاه و سفید کردن افراد بزرگترین ظلم به مردم و کشور است چون همه آحاد جامعه سرمایه های کشور محسوب می شوند.

جمالی پور اظهارکرد: اگر می خواهیم کشور ساخته شود این هدف در سایه اعتماد و تکریم و احترام به جامعه محقق می شود.

این مقام مسئول افزود: شهرداران باید از تمامی ظرفیتها استفاده کنند و حتی به سراغ منتقدان نیز بروند و برنامه های آن را بخواهند و اخلاق های مخل توسعه را کنار بگذارند.

او با بیان اینکه امیدواریم ارتقای قشلاق به شهر مایه خیر و برکت برای مردم شود، افزود:موفقیت در هر کاری در سایه مشارکت جمعی محقق می شود و کار گروهی خیلی سریعتر به سرانجام می رسد.

استاندار قزوین گفت: این فرهنگ و اقدام اگر مسیر درست خود را طی کند مایه خیر و برکت برای جامعه می شود.

جمالی پور گفت: اعضای جدید شورای شهر باید از این فرصت برای خدمت به مردم استفاده کنند چون توفیق خدمت بسیار کوتاه است و خیلی سریع از دست می رود.

او با تشکر از زحمات استانداران، نمایندگان و مسوولان سابق و فعلی استان برای ارتقای این شهر، افزود: این کار در سایه مشارکت جمعی صورت گرفته است که باید از زحمات آنها تشکر کنیم.

جمالی پور گفت: از شهرداران درخواست داریم که خدمتگزار صادق برای مردم باشند و از همه ظرفیت های درون شهر برای خدمتگزاری بهتر به مردم استفاده کنند.

علی فرخزاد، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین در این مراسم، گفت: اعتباری را برای یکی از طرح های اولویت دار این شهر با دستور استاندار تامین می کنیم و بعد از این عمران و آبادانی این شهر سرعت بیشتری می گیرد.

فرخزاد افزود: با توجه به برگزاری انتخابات شوراها از دفتر شهری درخواست داریم موضوع آموزش شوراهای روستایی و شهری را جدی بگیرند و در فرصت باقی مانده تا استقرار شوراها برای آموزش آنها اقدام کنند.

او گفت: مهمترین کار شوراها انتخاب شهردار است که باید دقت لازم را در این زمینه داشته باشند.

شهرام احمدپور، فرماندار آبیک نیز در این مراسم گفت: از سه روستای استان که در سال گذشته به شهر ارتقا پیدا کردند دو شهر قشلاق و زیاران در آبیک قرار دارند.

احمدپور افزود: قشلاق از روستاهایی است که مردم آن در دوران جنگ شهدای زیادی را به انقلاب و نظام تقدیم کرده اند و امروز فعالان عرصه تولید و کشاورزی هستند و بخش عمده گندم شهرستان در اراضی قشلاق تولید می شود.

او گفت: سال۹۶ طرح ارتقای این شهر تهیه شد اما تصویب آن در مراجع بالادستی سه سال طول کشید تا اینکه در سال گذشته دستور ارتقای آن از سوی وزارت کشور صادر شد.

سیدعباس حسینی، رییس شورای شهر قشلاق نیز در این مراسم گفت: برای ارتقای روستای قشلاق به شهر در ۱۴سال اخیر حدود ۳۰۰خانه عقب نشینی کردند و طرح هادی در معابر اجرا شد.

حسینی افزود: خواسته مردم این است که خیابان اصلی این شهر هرچه سریعتر ساماندهی شود و بودجه ای از ارزش افزوده برای ساختمان شهرداری قشلاق در نظر بگیرید.

شهر قشلاق با حدود چهار هزار جمعیت در ۱۳کیلومتری آبیک واقع شده است.

۴۸

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا