استانها

آغاز واکسیناسیون معلمان یزدی از هفته آینده

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، دکتر شریفی گفت: طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری آموزش و پرورش استان، واکسیناسیون معلم‌ها هفته آینده همزمان با سراسر کشور در استان یزد آغاز خواهد شد.

وی افزود: از ۱۷۸ هزار و ۳۵۳ دوز واکسن تزریق شده در استان یزد، ۱۳۵ هزار و ۱۷۹ دوز واکسن نوبت اول و ۴۳ هزار و ۱۷۴ دوز در مرحله دوم تزریق شده است.

شریفی ادامه داد: در حال حاضر ۶۸ درصد از جمعیت بالای ۶۰ سال در استان یزد در برابر کرونا ویروس واکسینه شده اند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد خاطرنشان کرد: به طور میانگین روزانه ۵ هزار دوز واکسن در استان تزریق می‌شود.

وی با اشاره به این که در حال حاضر هیچ یک از واکسن‌های ساخته شده تاثیر ۱۰۰ درصدی نداشته است، تصریح کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا پس از واکسیناسیون نیز ضروری است.

۴۶

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا